Ny anti-aging ansiktspleie!

Komplett hudpleiesett med fullt fokus på anti-aging

I infinite by Forever™ kombineres fantastiske ingredienser som peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med det siste innen vitenskapen. Resultatet? Avanserte produkter som både supplerer vår Aloe vera og forsterker dens fuktende og hudpleiende egenskaper.

For hvem?

Infinite by Forever passer for alle som ønsker en frisk hud som beholder den ungdommelige følelsen. Her er det fullt fokus på anti-aging som gjelder – for alle hudtyper.

Du får:

  • et komplett sett med rengjøring, serum, ansiktskrem og et kosttilskudd
  • hjelp til å ta vare på huden din, fra innerst til ytterst
  • fuktende, mykgjørende og pleiende ingredienser
  • en jevnere hud som bidrar til en mer ungdommelig følelse

Slik fungerer det

Ingrediensene i infinite by Forever virker fuktende, mykgjørende og hudpleiende med fullt fokus på anti-aging. Ved regelmessig bruk vil du oppleve at produktene gir huden din en jevnere hudtone og tekstur som bidrar til en mer ungdommelig følelse.

Pakken inneholder

  • hydrating cleanser – rengjøringslotion 118 ml
  • firming serum – oppstrammende serum 30 ml
  • collagen complex – kosttilskudd 60 tabletter
  • restoring crème – ansiktskrem 48 g

 

Produktene i pakken

hydrating cleanser

Rengjør effektivt uten å tørke ut huden

Hydrating cleanser er en lett, fuktgivende og mild rengjøringslotion som fjerner urenheter som smuss, fett og slaggprodukter. Ingrediensene er valgt ut med omsorg for den følsomme huden i ansiktet, men hydrating cleanser rengjør likevel effektivt uten å tørke ut huden.

 

firming serum

Serumet med stort S gir huden din en ekstra boost

Oppstrammende serum som takket være sin høye konsentrasjon av aktive stoffer gir huden ekstra mye fukt, noe som blant annet gjør at opplevelsen av fine linjer minsker. Firming serum er et effektivt anti aging-supplement til ansiktskremen din.

 

collagen complex

Skjønnhet innenfra

Hudens eget kosttilskudd inneholder hydrolysert marint kollagen og vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. I tillegg inneholder det juicekonsentrat fra cantaloupemelon, hveteekstrakt med ceramider, samt biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud.

 

restoring crème

Ansiktskrem med effektivt innhold

Restoring crème er en effektfull komponent i vår anti-aging-linje og er fylt med over 15 hudpleiende stoffer. Til tross for alle ingrediensene føles restoring crème lett og smidig på huden og absorberes raskt uten å føles det minste fet eller tung.

 

Finnes i vår salong!