Lær å sminke deg selv!

Ønsker du å lære deg hvordan du skal sminke deg?

Vi har sminke fra den økologiske makeup- serien ZAO, fra nordic organic.

Å pynte på utseendet er i seg selv en form for kunst. På lik linje med et bra maleri, er også et pent sminket ansikt et i resultat av dyktighet og presisjon.Folk flest er nok ikke klar over hvor stor grad en makeup artist har til å forandre en persons utseende. Å påføre sminken feil kan gi et uheldig resultat, mens i motsatt tilfelle hvor man legger fargene riktig i forhold til ansiktets konturer og tone, får man fram fine trekk som ellers ikke er synlige.

Jentekveld / makeup kurs

Har du lyst til å bli bedre kjent med dine kolleger, naboer eller har din venninnegjeng lyst til å finne på noe kjekt sammen? Da passer vår jentekveld perfekt for dere.

Her får dere først se en demonstrasjon utført av en av våre dyktige makeup artister som da viser hvordan du legger en makeup fra a-å. Deretter får dere muligheten til å sminke dere selv med god veiledning.

Det er også tillatt å ta med mat og noe leskende. Vi har plass til max 7 kursdeltakere på hvert kurs. Etter kurset vil vi påstå at dere vil kjenne dere tryggere på make up, og samtidig har dere hatt en minnerik kveld hos oss.

A Costa Saks kan ordne dato og tidspunkt etter avtale for slike jente kvelder.

(vi har plass til gruppe opp til 7 stk)

Velkommen