Månedens produkt for februar!

Frisker opp på et øyeblikk

Etter et par timer på kontoret foran datamaskinen kan huden føles som pergament. Eller på reisen – vi vet vel alle hvordan den tørre luften i et fly kan føles ut? Eller hvor irriterende et bittelite insektstikk kan klø? Da er det heldig at Aloe First er tilgjengelig!

Aloe First er nemlig en deilig, fuktgivende spray som tilfører huden mange pleiende ingredienser på et øyeblikk. Her kjøler og beroliger vår egen Aloe vera, propolis og nøye utvalgte urter huden, sammen med lindrende allantoin, hudpleiende glyserin og eukalyptus. Sprayen inneholder også flere fine planteekstrakter, som ringblomst, kamille og agurkurt, som er kjent for sine velgjørende, hudpleiende og mykgjørende egenskaper.

 

Tips om bruk

Spray Aloe First på huden når du har fått et insektsstikk, for å dempe kløen, friske opp en tørr hodebunn eller som en utgreiende balsam. Takket være hovedingrediensen Aloe vera fungerer sprayen også perfekt som after-sun.

Produktfordeler

  • Hudpleiende Aloe vera og propolis
  • Beroligende, mykgjørende, oppfriskende
  • Lett å spraye på

 

Ved kjøp av månedens produkt Aloe First får du vår praktiske Aloe First minisprayflaske! Fyll den med Aloe First og gi den bort som prøveprodukt til kundene dine, eller ha den klar i håndvesken. Minisprayen rommer 75 ml. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, eller fram til 28. februar.